incarca...
Adauga la Favorite

UV RESIN - Hard 25 gr - Padico - Rasina Japoneza - monocomponenta - UV169

UV RESIN - Hard 25 gr - Padico - Rasina Japoneza - monocomponenta - UV169
Marca: PADICO
Cod produs: 4902498741693
Categoria: Rasini
epuizat
Pret: 103.50 93.15 Lei (-10%)
Discount-ul este aplicat doar produselor comandate online.
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
UV RESIN HARD este o rasina produsa in Japonia de o calitate profesionala, care revolutioneaza realizarea de bijuterii unicat, handmade prin faptul ca este monocomponenta, nu miroase si se intareste foarte rapid, intre 2 si 10 min., prin simpla expunere a ei la lampa UV.

"Drips from the Sun" este un gel, rășină transparenta care se intareste atunci când este expus la razele ultraviolete. Rășina a fost îmbunătățită în calitate, cu o transparență ridicată și o aderență mai puternică. Spre deosebire de rășinile epoxidice din 2 componente, este "gata de utilizare", fără amestecare. Avantajul este ca utilizați exact cantitatea de care aveți nevoie fără a avea pierderi de rășină și timp. Oferă un aspect foarte curat, transparent și are proprietăți de duritate deosebite. Timp de întărire 2 - 10 minute cu lumină UV (36w) sau 10 - 30 de minute la razele solare pe vreme frumoasă, 30 - 60 de minute cu soare pe vreme tulbure. Fără foc! Utilizați rășina într-o cameră bine aerisita. Utilizați mănuși, ochelari și șorț pentru a proteja pielea, ochii și îmbrăcămintea. NU lăsați rășina UV timp îndelungat sub lumina fluorescentă pentru a evita întărirea la aer.
Temperatura de depozitare corectă: 0 ℃ - 25 ℃.

Mulajele / Matritele ideale le gasiti aici:
complexart.ro/mulaje-matrite-cabochon
Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Costinel Barbulescu in 15.04.2019, 15:21
Stiti cumva cand revine pe stoc ? Multumesc
Roxana Cristean in 15.04.2019, 15:58
@Costinel Barbulescu Buna ziua, cel mai probabil va reveni peste o luna, insa nu stim cu exactitate data. Intre timp, puteti da click pe "anunta-ma" si veti fi notificat printr-un email atunci cand va reaparea pe stoc. O zi frumoasa!