incarca...

Furnizor materiale Creative Hobby

Noi muncim din greu si cu suflet pentru a imbunatati acest site, investim si muncim mult pentru a avea o foarte mare diversitate, stocuri si introducem tot timpul produse noi ptr. a satisface nevoia clientilor, incercam, pe cat putem sa oferim descrieri cat mai relevante, tutoriale text si video pentru produse, instructiuni pas-cu-pas, poze cu produse si idei, poze cu produsul finit cum ar putea fi decorat venind astfel in ajutorul tau cu exemple.

Am pus multa dragoste in site si am dori astfel sa citim feedback-ul tau pe adresa de email: contact@complexart.ro
Spune ce-ti place la site-ul si serviciile Complex Art si de asemeni am aprecia foarte mult sa aflam critici constructive, precum si idei de imbunatatire !

Complex Art este furnizor de materiale si produse de Arta, Grafica, Design, Creative Hobby - Handmade, margele si accesorii, materiale ptr. arhitectura - machetare, educationale, home decoration, rasini si cauciucuri siliconice, papetarie de lux, instrumente de scris, pensule make-up profesionale, design ptr. torturi si prajituri, paste de modelat, CERNIT, FIMO, Quilling, Origami, si multe alte materiale diverse pentru diferite tehnici de Arta si Handmade.

Dar in primul rand Complex Art este furnizorul tau de inspiratie si creativitate, deoarece in magazinul Creative Hobby din Timisoara se organizeaza zilnic ateliere / workshop-uri creative, inclusiv prezentare de tehnici personalizate la cererea doritorilor.

De asemeni pentru cei care nu pot participa la atelierele organizate de Complex Art am creat Blog-ul Creative Hobby cu multe tutoriale, cursuri gratuite, prezentari de materiale si tehnici noi.

Foarte util este si canalul nostru YouTube cu o colectie de tutoriale video / DIY.

Complex Art este prezent in Romania din anul 2004 fiind importator si distribuitor si avand 3 magazine proprii: magazinul Creative Hobby, magazinul de Arte Plastice si magazinul online cu livrari rapide oriunde in tara.

Produsele importate si ditribuite de Complex Art le puteti gasi, de asemeni si in magazinele specializate din toata tara, la revanzatori de materiale de Arta si Hobby.

Pentru orice solicitare legata de probleme tehnologice si cereri de preturi pentru revanzatori, va stam la dipozitia dvs. prin email: contact@complexart.ro


Complex Art este importator si distribuitor: