Protectia datelor personale
Complex Art S.R.L. poate colecta de la dvs. informatii cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. si daca le furnizati personal.

Pentru a putea comanda produse de pe acest site, aveti nevoie de un cont de client.
Informatiile personale pe care le furnizati la crearea contului sunt necesare pentru a va putea contacta in legatura cu comanda dvs. Avem nevoie de adresa dvs. de livrare si facturare pentru a va putea livra produsele comandate.

Informatiile personale si de contact nu sunt publice si le folosim doar in scopul de a va contacta si livra comanda dvs. Nu transmitem informatiile dvs. personale catre terti, decat cu scopul de a va livra produsele comandate.

Pentru a imbunatati serviciile noastre, salvam in browser-ul dvs. date de tip cookies. Aceste date nu contin informatii personale despre dvs.

Este necesar sa fiti de acord cu aceste precizari cat si cu termenii si conditiile de utilizare pentru a folosi si comanda produse de pe site-ul complexart.ro. Puteti solicita oricand stergerea informatiilor dvs. personale.
Sunt de acord
incarca...

Furnizor materiale Creative Hobby


Noi muncim din greu si cu suflet pentru a imbunatati acest site, investim si muncim mult pentru a avea o foarte mare diversitate, stocuri si introducem tot timpul produse noi ptr. a satisface nevoia clientilor, incercam, pe cat putem sa oferim descrieri cat mai relevante, tutoriale text si video pentru produse, instructiuni pas-cu-pas, poze cu produse si idei, poze cu produsul finit cum ar putea fi decorat venind astfel in ajutorul tau cu exemple.

Am pus multa dragoste in site si am dori astfel sa citim feedback-ul tau pe adresa de email: contact@complexart.ro
Spune ce-ti place la site-ul si serviciile Complex Art si de asemeni am aprecia foarte mult sa aflam critici constructive, precum si idei de imbunatatire !

Complex Art este furnizor de materiale si produse de Arta, Grafica, Design, Creative Hobby - Handmade, margele si accesorii, materiale ptr. arhitectura - machetare, educationale, home decoration, rasini si cauciucuri siliconice, papetarie de lux, instrumente de scris, pensule make-up profesionale, design ptr. torturi si prajituri, paste de modelat, CERNIT, FIMO, Quilling, Origami, si multe alte materiale diverse pentru diferite tehnici de Arta si Handmade.

Dar in primul rand Complex Art este furnizorul tau de inspiratie si creativitate, deoarece in magazinul Creative Hobby din Timisoara se organizeaza zilnic ateliere / workshop-uri creative, inclusiv prezentare de tehnici personalizate la cererea doritorilor.

De asemeni pentru cei care nu pot participa la atelierele organizate de Complex Art am creat Blog-ul Creative Hobby cu multe tutoriale, cursuri gratuite, prezentari de materiale si tehnici noi.

Foarte util este si canalul nostru YouTube cu o colectie de tutoriale video / DIY.

Complex Art este prezent in Romania din anul 2004 fiind importator si distribuitor si avand 3 magazine proprii: magazinul Creative Hobby, magazinul de Arte Plastice si magazinul online cu livrari rapide oriunde in tara.

Produsele importate si ditribuite de Complex Art le puteti gasi, de asemeni si in magazinele specializate din toata tara, la revanzatori de materiale de Arta si Hobby.

Pentru orice solicitare legata de probleme tehnologice si cereri de preturi pentru revanzatori, va stam la dipozitia dvs. prin email: contact@complexart.ro


Complex Art este importator si distribuitor: