incarca...

Termeni si Conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) de pe site-ul complexart.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare.

Drepturi de autor

Complex Art S.R.L. este autorul acestui website si beneficiaza de toate drepturile de autor legale asupra continutului (texte, imagini, logo, elemente grafice, baze de date, etc.).
Folosirea fara acordul scris Complex Art S.R.L. a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.
Orice tentativa de a modifica continutul site-ului complexart.ro, sau de a ingreuna incarcarea lui, precum si tentativa de accesare a datelor personale ale altui utilizator, va fi considerata tentativa de fraudare si se vor lua toate masurile legale.

Confidentialitate

Complex Art S.R.L. poate colecta de la dvs. informatii cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. si daca le furnizati personal. Informatiile cu caracter strict personal sunt optionale.
Informatiile de contact sunt obligatorii in cazul in care doriti sa comandati online, folosind site-ul complexart.ro si au ca scop posibilitatea de a va contacta pentru livrare/facturare.
Informatiile de contact nu vor fi publice si nu for fi folosite pentru trimiterea de materiale publicitare nesolicitate in prealabil.
Complex Art S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului complexart.ro catre terti.

Limitarea raspunderii

Complex Art S.R.L. nu este raspunzator si nu poate fi facuta responsabila pentru daunele rezultate prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate de pe site-ul complexart.ro, cat si din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate.

Litigii

Pentru orice litigiu aparut intre Parti se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila, competenta revine instantelor judecatoresti Timis, Romania.
Complex Art S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului complexart.ro, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.
Din acest motiv, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile cu care ati fost de acord sa le respectati.

Echipa Complex Art
Actualizat in 15.06.2018