incarca...
Adauga la Favorite

ULT157589 - Presa pentru taiere si embosare Cut N Go Pro - Couture Creations

ULT157589 - Presa pentru taiere si embosare Cut N Go Pro - Couture Creations
Marca: Couture Creations
Cod produs: 9332839033586
Categoria: Masini Sizzix si alte dispozitive
epuizat
Pret: 671.10 469.77 Lei (-30%)
Discount-ul este aplicat doar produselor comandate online.
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
ULT157589 - Presa pentru taiere si embosare Cut N Go Pro.Cu ajutorul acestei prese se poate executa intr-o maniera placuta si usoara orice decupare si/sau embosare pe diverse materiale: hartie, hartie adeziva, carton , burete (foam), pasla, plus, hartie magnetica, hartie foto, pluta, foita metalica, folie transparenta, textile si piele (pana la 2mm grosime).

Latimea maxima a materialului pentru decupare/embosare este de maxim 150 mm (decuparea/embosarea se va realiza in interiorul acestei dimensiuni).

Grosimea maxima a cartonului, buretelui decorativ sau paslei ce urmeaza a fi decupate trebuie sa fie de pana la 2 mm, dar si in functie de tipul matritei folosite.

Pentru embosare grosimea maxima a cartonului trebuie sa fie pana la 0,80 mm (conteaza mult si consistenta/densitatea acestuia).


Mod de lucru:


In vederea obtinerii formei decupate, se aseaza materialul de decupat (hartie, carton) pe partea taietoare a matritei (cu modelul asezat in sus), incadrandu-se intre cele doua placi (pad-uri) transparente formandu-se un sandwich.

Acesta se introduce prin fanta presei (vezi partea de mijloc a presei) si se roteste manivela aflata pe partea laterala (spre inainte)

Matrita incadrata intre cele doua pad-uri va trece astfel prin presa.
La iesire se desfac cele 2 placi rezultand astfel decuparea.

In cazul in care folositi matrite sau foldere de embosare, materialul pentru decupat/embosat se va introduce intre cele doua coperti ale matritei, respectandu-se instructiunile de mai sus.

Kitul contine :

- 1 placa de baza

- 2 placu de taiere
Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Nu exista comentarii pentru acest produs !