incarca...
Adauga la Favorite

Tulip SLICK

Tulip SLICK
Marca: Tulip
Cod produs: TULIP-SLICK
Categoria: Culori multisuport 3D
Alege o culoare
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Culori normale, avand un finisaj lucios, chiar şi după uscare.

Culorile pa baza de apa Tulip reprezinta o inovatie majora in domeniul Arta plastica si Art Hobby - Creativ, fiind una dintre cele mai practice si folositoare tipuri de culori.

Cu Tulip puteti decora orice suport, uscandu-se aparent repede dar devanind rezistent la apa dupa 72 ore:

- puteti decora obiectele din casa dvs., peretii, mobilierul, oglinda, obiectele din sticla, lumanari, cana sau paharul dvs, portelan, ceramica, metal, lemn, cutia dvs de bijuterii, carton, hartie, (scrapbooking), carti postale, invitatia de nunta,etc.

- puteti personaliza imbracamintea sau orice material textil foarte usor, fiind CULORI TEXTILE care, in sfarsit, nu mai trebuie fixate la cald cu fierul de calcat, pentru ca devin rezistente la spalat, (40 grade) - pur si simplu, dupa uscarea in profunzime LA RECE - (72 ore)

- Tulip este CULOARE si in acelasi timp ADEZIV. De exemplu: puteti desena cu diferite culori si aplica diferite margele, paiete, etc, iar dupa uscare devin rezistente la apa.

- puteti picta, intervenind prin desen pe tablourile dvs., in relief, sau plat de pe paleta, cu pensula, puteti sa va semnati tablourile, etc.

In concluzie, putem spune ca este o culoare acrilica - MAGICA - care va permite sa va exprimati la maxim, putand sa dati libertate maxima imaginatiei si creativitatii dvs, putand sa pictati, sa desenati, in RELIEF sau PLAT, pe ORICE SUPORT.

Gama de culori TULIP - 3 D - este impartita in 5 tipuri de efecte diferite, avand in total 80 de nuante diferite.
Culori
Comentarii
 
Brown - 37 ml
epuizat
12.70 Lei  
 
Fluo Green - 37 ml
epuizat
12.70 Lei