Protectia datelor personale
Complex Art S.R.L. poate colecta de la dvs. informatii cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. si daca le furnizati personal.

Pentru a putea comanda produse de pe acest site, aveti nevoie de un cont de client.
Informatiile personale pe care le furnizati la crearea contului sunt necesare pentru a va putea contacta in legatura cu comanda dvs. Avem nevoie de adresa dvs. de livrare si facturare pentru a va putea livra produsele comandate.

Informatiile personale si de contact nu sunt publice si le folosim doar in scopul de a va contacta si livra comanda dvs. Nu transmitem informatiile dvs. personale catre terti, decat cu scopul de a va livra produsele comandate.

Pentru a imbunatati serviciile noastre, salvam in browser-ul dvs. date de tip cookies. Aceste date nu contin informatii personale despre dvs.

Este necesar sa fiti de acord cu aceste precizari cat si cu termenii si conditiile de utilizare pentru a folosi si comanda produse de pe site-ul complexart.ro. Puteti solicita oricand stergerea informatiilor dvs. personale.
Sunt de acord
incarca...
Adauga la Favorite

Tulip METALLICS

Tulip METALLICS
Marca: Tulip
Cod produs:
Categoria: Culori multisuport 3D
Alege o culoare
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

O gamă atractivă de nuanţe metalizate si pastelat perlate prin reflecţii luminoase metalizate colorat.

Culorile pa baza de apa Tulip reprezinta o inovatie majora in domeniul Arta plastica si Art Hobby - Creativ, fiind una dintre cele mai practice si folositoare tipuri de culori.

Cu Tulip puteti decora orice suport, uscandu-se aparent repede dar devanind rezistent la apa dupa 72 ore:

- puteti decora obiectele din casa dvs., peretii, mobilierul, oglinda, obiectele din sticla, lumanari, cana sau paharul dvs, portelan, ceramica, metal, lemn, cutia dvs de bijuterii, carton, hartie, (scrapbooking), carti postale, invitatia de nunta,etc.

- puteti personaliza imbracamintea sau orice material textil foarte usor, fiind CULORI TEXTILE care, in sfarsit, nu mai trebuie fixate la cald cu fierul de calcat, pentru ca devin rezistente la spalat, (40 grade) - pur si simplu, dupa uscarea in profunzime LA RECE - (72 ore)

- Tulip este CULOARE si in acelasi timp ADEZIV. De exemplu: puteti desena cu diferite culori si aplica diferite margele, paiete, etc, iar dupa uscare devin rezistente la apa.

- puteti picta, intervenind prin desen pe tablourile dvs., in relief, sau plat de pe paleta, cu pensula, puteti sa va semnati tablourile, etc.

In concluzie, putem spune ca este o culoare acrilica - MAGICA - care va permite sa va exprimati la maxim, putand sa dati libertate maxima imaginatiei si creativitatii dvs, putand sa pictati, sa desenati, in RELIEF sau PLAT, pe ORICE SUPORT.

Gama de culori TULIP - 3 D - este impartita in 5 tipuri de efecte diferite, avand in total 80 de nuante diferite.
Culori
Comentarii
Nu are paleta culori !