incarca...
Adauga la Favorite

PTIN4 - Matrita patura cabochon 4 dim. forma inima - REPT

PTIN4 - Matrita patura cabochon 4 dim. forma inima - REPT
Marca: Altele
Cod produs: 2062788518007
Categoria: Mulaje - Matrite Cabochon
epuizat
Pret: 39.00 31.20 Lei (-20%)
Discount-ul este aplicat doar produselor comandate online.
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Mulaj realizat din cauciuc siliconic cu duritate de 33 (Shore A) destinat pentru turnari de rasini (epoxidice, esterice, uretanice), pulberi ceramice, ipsos, praf de ciment, etc, ce contie patru cavitati lucioase,in forma de inima cu urmatoarele dimensiuni:
- 37 x 38 x 10 mm
- 23 x 24 x 7 mm
- 17 x 18 x 7 mm
- 12 x 13 x 7 mm
Intretinere:
Pentru prelungirea duratei de viata a matritelor din cauciuc siliconic, dupa folosire, spalati-le cu apa calduta si sapun, apoi, dupa uscare pensulati ulei siliconic in interiorul acestora (in 18-24 ore, siliconul absoarbe pana la saturare, necesarul de ulei). Daca au ramas picaturi de ulei siliconic in matrita, inainte de refolosirea acesteia, trebuiesc sterse cu o laveta curata, ce nu lasa scame. Pastrarea se face in locuri ferite de praf, razele soarelui, surse de caldura si inghet, in pungi inchise ermetic.
Precizari suplimentare:
Cu exceptia cauciucurilor siliconice alimentare si a celor pentru turnari metale cu punct de topire joasa, cauciucurile RTV folosite rezista la o temperatura de 180-200 grade, insa vor pierde uleiul siliconic continut, scurtand durata de viata a matritei.
NU recomandam coacerea matritelor din acest silicon RTV! NU folositi aceste mulaje, ce nu sunt din silicon special alimentar, pentru ciocolata, martipan, pasta de zahar si alte produse ornamentale, comestibile !!!!
Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Nu exista comentarii pentru acest produs !