Protectia datelor personale
Complex Art S.R.L. poate colecta de la dvs. informatii cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. si daca le furnizati personal.

Pentru a putea comanda produse de pe acest site, aveti nevoie de un cont de client.
Informatiile personale pe care le furnizati la crearea contului sunt necesare pentru a va putea contacta in legatura cu comanda dvs. Avem nevoie de adresa dvs. de livrare si facturare pentru a va putea livra produsele comandate.

Informatiile personale si de contact nu sunt publice si le folosim doar in scopul de a va contacta si livra comanda dvs. Nu transmitem informatiile dvs. personale catre terti, decat cu scopul de a va livra produsele comandate.

Pentru a imbunatati serviciile noastre, salvam in browser-ul dvs. date de tip cookies. Aceste date nu contin informatii personale despre dvs.

Este necesar sa fiti de acord cu aceste precizari cat si cu termenii si conditiile de utilizare pentru a folosi si comanda produse de pe site-ul complexart.ro. Puteti solicita oricand stergerea informatiilor dvs. personale.
Sunt de acord
incarca...
Adauga la Favorite

Post it - sageata - 70x70 mm, 225 buc/set - 3M

Post it - sageata - 70x70 mm, 225 buc/set - 3M
Marca: Altele
Cod produs: 2052164370008
Categoria: Bloc notes-uri
stoc epuizat
Pret: 13.00 9.10 Lei (-30%)
Discount-ul este aplicat doar produselor comandate online.
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Post it - sageata - 70x70 mm, 225 buc/set - 3 nuante

Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Totoliciu Areta Ildiko in 23.07.2013, 6:34
va rog sa-mi spuneti la ce se folosesc aceste produse?
Sirbu Septimiu in 23.07.2013, 9:40
@Totoliciu Areta Ildiko - Post it -uri - in principal - sunt hartiute pentru notite, care se deslipesc ptr ca mai apoi sa poata fi lipite provizoriu pe diferite suporturi pentru a va aduce aminte de ceva anume :) - de exemplu pe, monitorul calculatorului sau frigider sau pe o tablita, pe masa, etc - dar bineinteles se pot folosi chiar si ca hartiute colorate pentru decorarea anumitor lucruri, colaje, etc