incarca...
Adauga la Favorite

Pistol pentru pulverizare - Pinty Plus

Pistol pentru pulverizare - Pinty Plus
Marca: NOVASOL
Cod produs: 8429576239607
Categoria: Chalk Paint, Acrylic, Pinty, Shabby Chic & Vintage Spray
epuizat
Pret: 53.00 37.10 Lei (-30%)
Discount-ul este aplicat doar produselor comandate online.
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Pistol pentru pulverizare - Pinty Plus .
Pistolul Pintyplus pentru vopsele pulverizate este un obiect universal pentru toate tipurile de spray-uri. Arma "Be a Pintypluser" a fost creată pentru a îmbunătăți experiența picturii oferind o pulverizare mai usoara. Mecanismul pistolului este simplu și, în același timp, foarte robust. Spre deosebire de alte gadget-uri pentru spray-uri, vopseaua nu se acumulează în partea inferioară a pistolului, evitând orice picurare a vopselei.

Caracteristici:
- mâner ergonomic.
- manipulare ușoară.
- utilizare universală deoarece se potrivește celor mai multe tipuri de spray-uri disponibile pe piață indiferent de lungimea sau diametrul recipientului. Este foarte durabil putand fi folosit la pana la 500 spray-uri.

Mod de utilizare:
Capătul cilindrului trebuie să fie poziționat pe partea superioară a cutiei. Vom asigura că orificiul de ieșire a vopselei este în față. Vom apasa putin pentru a se potrivi cu cutia din interiorul pistolului. După aceea, vom verifica din nou poziția corectă a orificiului de ieșire a vopselei. . Acum trebuie doar să activați declanșatorul și să începeți să pulverizați în mod normal.

Părți ale pistolului:
Are un inel de susținere în care poate fi montat recipientul cu aerosoli. Materialul este suficient de robust și flexibil pentru a permite un număr nelimitat de atașamente și de îndepărtare. Acesta este prevăzut cu un declanșator care, atunci când este activat, presează dozatorul de aerosoli care pulverizeaza vopseaua. Mânerul ergonomic vă permite să pictați confortabil și continuu fără întreruperi.
Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Nu exista comentarii pentru acest produs !