Log In | Creeaza-ti un cont | Cum cumpar ? Politica de retur
 
Cosul meu
Protectia datelor personale
Complex Art S.R.L. poate colecta de la dvs. informatii cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. si daca le furnizati personal.

Pentru a putea comanda produse de pe acest site, aveti nevoie de un cont de client.
Informatiile personale pe care le furnizati la crearea contului sunt necesare pentru a va putea contacta in legatura cu comanda dvs. Avem nevoie de adresa dvs. de livrare si facturare pentru a va putea livra produsele comandate.

Informatiile personale si de contact nu sunt publice si le folosim doar in scopul de a va contacta si livra comanda dvs. Nu transmitem informatiile dvs. personale catre terti, decat cu scopul de a va livra produsele comandate.

Pentru a imbunatati serviciile noastre, salvam in browser-ul dvs. date de tip cookies. Aceste date nu contin informatii personale despre dvs.

Este necesar sa fiti de acord cu aceste precizari cat si cu termenii si conditiile de utilizare pentru a folosi si comanda produse de pe site-ul complexart.ro. Puteti solicita oricand stergerea informatiilor dvs. personale.
Sunt de acord
incarca...
Adauga la Favorite

Pistol pentru pulverizare - Pinty Plus

Pistol pentru pulverizare - Pinty Plus
Marca: NOVASOL
Cod produs: 8429576239607
Categoria: Chalk Paint, Acrylic, Pinty, Shabby Chic & Vintage Spray
stoc epuizat
Pret: 53.00 37.10 Lei (-30%)
Discount-ul este aplicat doar produselor comandate online.
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Pistol pentru pulverizare - Pinty Plus .
Pistolul Pintyplus pentru vopsele pulverizate este un obiect universal pentru toate tipurile de spray-uri. Arma "Be a Pintypluser" a fost creată pentru a îmbunătăți experiența picturii oferind o pulverizare mai usoara. Mecanismul pistolului este simplu și, în același timp, foarte robust. Spre deosebire de alte gadget-uri pentru spray-uri, vopseaua nu se acumulează în partea inferioară a pistolului, evitând orice picurare a vopselei.

Caracteristici:
- mâner ergonomic.
- manipulare ușoară.
- utilizare universală deoarece se potrivește celor mai multe tipuri de spray-uri disponibile pe piață indiferent de lungimea sau diametrul recipientului. Este foarte durabil putand fi folosit la pana la 500 spray-uri.

Mod de utilizare:
Capătul cilindrului trebuie să fie poziționat pe partea superioară a cutiei. Vom asigura că orificiul de ieșire a vopselei este în față. Vom apasa putin pentru a se potrivi cu cutia din interiorul pistolului. După aceea, vom verifica din nou poziția corectă a orificiului de ieșire a vopselei. . Acum trebuie doar să activați declanșatorul și să începeți să pulverizați în mod normal.

Părți ale pistolului:
Are un inel de susținere în care poate fi montat recipientul cu aerosoli. Materialul este suficient de robust și flexibil pentru a permite un număr nelimitat de atașamente și de îndepărtare. Acesta este prevăzut cu un declanșator care, atunci când este activat, presează dozatorul de aerosoli care pulverizeaza vopseaua. Mânerul ergonomic vă permite să pictați confortabil și continuu fără întreruperi.

Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Nu exista comentarii pentru acest produs !