incarca...
Adauga la Favorite

Mulaj transparent sfera - 18 mm - REPT

Mulaj transparent sfera - 18 mm - REPT
Marca: Altele
Cod produs: 2034663520009
Categoria: Mulaje - Matrite Cabochon
epuizat
Pret: 39.60 Lei
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Mulaj transparent bivalv pentru sfera de 18 mm

Prezentare:
Matrita bivalva din cauciuc siliconic transparent Cristal, pentru turnare sfere din rasini transparente, esterice si epoxidice (pentru incluziuni voluminoase). Acestea nu contin bule de aer si sunt atat de clare cat permite cauciucul siliconic, fapt ce ofera o buna vizibilitate a aranjamentelor din interior. Are toate avantajele unei matrite de tip paharel+capacel. Cauciucul siliconic este foarte elastic, insa trebuie avut grija sa nu il rupeti la extragerea piesei (cu cat este mai elastic, un cauciuc siliconic, cu atat este mai predispus la rupere). Fiecare matrita este executata manual, iar capacelele sunt unice (cu montaj corect intr-o singura pozitie), nu sunt interschimbabile intre matritele de aceleasi dimensiuni.

Recomandari:
Alegeti intotdeauna o matrita cu un diametru mai mare cu cel putin 2-3 mm decat cea mai mare dimensiune a obiectului ce urmeaza a fi inclus!!! Aceste bile au efect mare de lentila!!!!

Piesele obtinute in acest tip de matrite vor avea exces de rasina (o bavura) in zona planului de separatie ale celor doua piese din silicon, precum si o palnie din rasina. Acestea trebuiesc taiate dupa intarirea totala a rasinii (48 ore), slefuite si apoi lustruite.

Intretinere:
Pentru prelungirea duratei de viata a matritelor din cauciuc siliconic: dupa folosire, curatati-le de resturile de material turnat (rasina, ipsos,etc), spalati-le cu apa calduta si sapun, dupa uscare pensulati ulei siliconic in interiorul acestora.
Pastrarea se face in locuri ferite de praf, razele soarelui, surse de caldura si inghet, in pungi inchise ermetic.

Atentionari:
NU recomandam coacerea acestor mulaje!
NU folositi aceste mulaje, ce nu sunt din silicon special alimentar, pentru ciocolata, martipan, pasta de zahar si alte produse comestibile (chiar daca este un silicon non-toxic)!!!!
Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Nu exista comentarii pentru acest produs !