incarca...
Adauga la Favorite

Mulaj patrat plan 4P

Mulaj patrat plan 4P
Marca: Altele
Cod produs: 2062700045000
Categoria: Mulaje - Matrite Cabochon
epuizat
Pret: 38.40 Lei
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Mulaj realizat din cauciuc siliconic platinum,cu duritate de 33 (Shore A), destinat in special pentru turnari de rasini epoxidice, esterice, uretanice (rezistenta ridicata la corozivitatea chimica a rasinilor), insa se pot turna si piese din pulberi ceramice, ipsos, praf de ciment, etc (rezistenta ridicata la abraziune).
Piesele obtinute sunt plane, lucioase, cu grosime de 4 mm, pentru realizarea de pandantive, brelocuri sau alte obiecte de arta/hobby.

Dimensiuni:
16 mm X 16mmX 4 mm
25 mm X 25mmX 4 mm
30 mm X 30 mmX 4 mm
35 mm X 35 mmX 4 mm


Intretinere:
Pentru prelungirea duratei de viata a matritelor din cauciuc siliconic:
- dupa folosire, spalati-le cu apa calduta si sapun, apoi, dupa uscare pensulati ulei siliconic in interiorul acestora (in 18-24 ore, siliconul absoarbe pana la saturare, necesarul de ulei).
- daca au ramas picaturi de ulei siliconic in matrita, inainte de refolosirea acesteia, trebuiesc sterse cu o laveta curata, ce nu lasa scame.
-pastrarea se face in locuri ferite de praf, razele soarelui, surse de caldura si inghet, in pungi inchise ermetic.
Precizari suplimentare:
Cu exceptia cauciucurilor siliconice alimentare si a celor pentru turnari metale cu punct de topire joasa,cauciucurile RTV folosite rezista la o temperatura de 180-200 grade, insa vor pierde uleiul siliconic continut, scurtand durata de viata a matritei.
NU recomandam coacerea matritelor !
NU folositi aceste mulaje, ce nu sunt din silicon special alimentar, pentru ciocolata, martipan, pasta de zahar si alte produse ornamentale, comestibile !!!!
Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Nu exista comentarii pentru acest produs !