incarca...
Adauga la Favorite

Kit Finish Glass Cernit - Lac sticlos bicomponent 120ml + 60ml

Kit Finish Glass Cernit - Lac sticlos bicomponent 120ml + 60ml
Marca: Cernit
Cod produs: 5411711450162
Categoria: Rasini
epuizat
Pret: 76.00 64.60 Lei (-15%)
Discount-ul este aplicat doar produselor comandate online.
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
CE 3060002K01 - Cernit kit Finish Glass - Lac sticlos bicomponent 120ml + 60ml - Cernit
Rasina sticloasa incolora pe baza de rasina epoxidca, bicomponenta, cu o mare rezistenta permitand utilizarea ei in diverse tehnici pentru obtinerea unui finisaj rezistent, lucios cu o transparenta ca a sticlei.
Setul contine: Componenta A 120ml, componenta B 60ml, un recipient pt masurat, o pereche de manusi si un bat din lemn.

Raportul de amestec intre cele doua componente este: 1 parte componenta A + 1/2 parti componenta B.
Permite obtinerea unei suprafete sau straturi perfect netede si lucioase, se poate nuanta cu culori pe baza de solvent / alcool. Timp de uscare 12 - 24 ore in functie de grosimea stratului si temperatura.

Cum puteti evita bulele:
În timpul iernii, vă recomandăm să adăugați câteva picături de diluant Darwi Glass 001, pentru a dilua amestecul, pentru a reduce vâscozitatea și a elimina cu ușurință bulele.
Dacă agitați amestecul prea puternic, puteți genera un număr suplimentar de bule iar eliminarea ar putea fi mai dificila.
În timpul verii, vă rugăm să nu lăsați uscarea lacului de sticlă direct la soare sau în cuptor, deoarece uscarea ar fi prea rapidă și bulele pot rămâne.
Rețineți că este un produs specializat, iar 99% din realizarea profesionala depinde de utilizatori. De exemplu, dacă agitați amestecul prea energic, puteți genera o cantitate suplimentară de bule și ar fi greu să le eliminați pe toate. Soluția este așa cum sa menționat mai sus: adăugați câteva picături de diluanți Darwi Glass 001 (nu mai mult de 10-15%), pentru a reduce și elibera cu ușurință bulele.:
complexart.ro/diluant-pt-culorile-glass-darwi-30-ml.html

Pentru nuantare puteti folosi si culorile de la Darwi Glass pe baza de alcool:
complexart.ro/culori-pentru-sticla-darwi-30-ml.html
Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Ezaru Petronela Valentina in 6.06.2018, 9:58
Buna ziua,
Se poate utiliza acest produs si pentru a acoperi o panza pictata cu acrilice? sau ce tip de rasina recomandati pentru o pictura realizata cu acrilice?
Roxana Cristean in 6.06.2018, 10:37
@Ezaru Petronela Valentina Buna ziua, aceasta rasina este dedicata in mod special pastelor modelatoare cum ar fi Cernit si Fimo, deci in principiu nu stim cum ar reactiona pe alte suprafete cum ar fi panza, s-ar putea sa se crape sau chiar se se absoarba in panza. Ceea ce va recomandam este lacul 3D, care este mai elastic si monocomponent, si care se preteaza la numeroase si diverse suprafete: complexart.ro/lac-3d-40ml-pentart.html. Dvs, insa, puteti testa si rasina bicomponenta Cernit sa vedeti cum se comporta. O zi frumoasa!
Ezaru Petronela Valentina in 6.06.2018, 10:42
@Roxana Cristean Multumesc mult pentru raspuns!