incarca...
Adauga la Favorite

PE COMANDA - Fibra de sticla triaxiala - aprox. 5 m2 - BT.

PE COMANDA - Fibra de sticla triaxiala - aprox. 5 m2 - BT.
Marca: Altele
Cod produs: 2037523966009
Categoria: Rasini
epuizat
Pret: 128.00 Lei
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Fibra de sticla triaxiala ambalata la aproximativ 5 m2. Aproximativ - Lungime 5m / Latime 1m / Greutate specifica 160 gr/m2.

Pentru rasina Plastoforma si AcrylicOne se utilizeaza in procesul de laminare prin pensulare cu rasina + fibra de sticla. pentru a obtine obiecte decorative, carcase de tip coaja. Pentru realizarea de volume, sculpturi interioare sau exterioare. Pentru o rezistanta in timp pentru mai multi ani se recomanda folosirea lacului de protectie.
Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Camelia Chioran in 26.06.2018, 13:26
Buna ziua, fibra de sticla isi pastreaza forma daca este modelata manual sau este nevoie de suport/matrita? Vreau sa construiesc un schelet din fibra si sa il imbrac in rasina epoxidica, pentru realizarea unui obiect decorativ. Multumesc
Roxana Cristean in 26.06.2018, 17:30
@Camelia Chioran Buna ziua, se poate modela si manual, insa va trebui sa folositi o cantitate mai mare pana sa ajungeti la forma dorita. Ideal ar fi sa captusiti o matrita cu aceasta iar mai apoi sa turnati rasina. In cazul in care doriti sa o comandati, va informam ca, din pacate, nu mai este pe stoc. In schimb puteti da click pe "anunta-ma" pentru a fi notificata printr-un email atunci cand produsul va reveni pe stoc. O zi frumoasa!