incarca...
Adauga la Favorite

RP495G800 - ESPAK-SOFT - 800 gr - Foam lichid - spuma lichida

RP495G800 - ESPAK-SOFT - 800 gr - Foam lichid - spuma lichida
Marca: Prochima
Cod produs: 2041563129003
Categoria: Efecte speciale
epuizat
Pret: 130.40 91.28 Lei (-30%)
Discount-ul este aplicat doar produselor comandate online.
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
ESPAK-SOFT
Spuma moale - Espak-Soft este versiunea extinsa - poliuretan moale. Rezultatul este o spuma cu celule inchise, cu suprafata semi-lucioasa. Produs standard se extinde la o densitate de 50-60 kg / m. cub. Este, de asemenea, disponibil si la densitatea - 25 SOFT, cu care veti obtine o spuma si mai moale si mai usoara cu o densitate de 25-30 kg / m. cub

ESPAK SOFT este un poliuretan bicomponent pentru turnare pentru a produce obiecte moi si voluminoase similare cu spuma de cauciuc. Se toarna in forme din cauciuc siliconic. Aveti posibilitatea sa se toarne si in alte forme rigide, dar in acest caz, tratati suprafata cu ceara.

Folosind matrite inchise, cu doua jumatati se pot obtine piese in care extinderea are loc sub presiune este iar rezultatul piesei va fi mai omogen, cu o suprafata finala bine-definita si detalii mai bune. EPAC SOFT este deosebit de potrivit pentru a face papusi, marionete, articole tehnice, articole sportive, mulaje anatomice pentru constructia de bocanci de schi si ghete de patinaj personalizate, etc.
Cum să utilizaţi:
Metodele de utilizare sunt similare cu cele de la ESPAK rigid - complexart.ro/p/espak-30-1-kg-poliuretan-spuma-lichida-9724
dar cu un raport diferit de componente.
Se toarna cele doua componente in borcane separate, respectand intotdeauna urmatoarele raporturi de greutate:
Componenta A (lichid incolor) 100 gr parti A / 50 gr parti B
Cele doua componente se pun intr-un recipient si se amesteca rapid si puternic pentru cateva secunde pana cand se formeaza un amestec cremos de culoare uniforma si se toarna imediat in matrita. După cateva secunde incepe faza de expansiune, care durează circa 1 minut; se opreste de indata pelicula exterioara incepe sa se intareasca si intr-un timp scurt, toate spuma se solidifica.
ATENTIE: reactia este foarte rapida, amestecul incepe sa se ​​extinda, dupa doar 20 de secunde, amestecul si turnarea ar trebui sa fie finalizat in acest timp.
Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Nu exista comentarii pentru acest produs !