incarca...
Adauga la Favorite

PE COMANDA - RP491K1 - ESPAK 90 - 1 KG - Poliuretan - Spuma lichida - Foam lichid

PE COMANDA - RP491K1 - ESPAK 90 - 1 KG - Poliuretan - Spuma lichida - Foam lichid
Marca: Prochima
Cod produs: 2035343691002
Categoria: Efecte speciale
epuizat
Pret: 112.20 Lei
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
ESPAK 90 - FOAM LICHID - Poliuretan lichid pentru turnare, care se extinde si devine ca o spuma rigida. Este disponibil in doua densitati diferite: ESPAK "30" 30 kg / m cub si ESPAK "90" 90 kg / m. cub.

ESPAK este un lichid pe baza de poliuretan fara freon. Mixand cele doua componente amestecul incepe sa se extinda si se obtine o spuma poliuretanica rigida, o spuma cu celule inchise, care formeaza o pelicula semi-lucioasa si compacta, cu o densitate de 100 kg pe metru cub, cu stabilitate dimensionala buna si rezistenta mare la impact si compresie, stabilitatea dimensionala si indicele de absorbtie redusă de apa. Cu cantitati mici de ESPAK pot fi obtinute intr-un timp scurt volume mari, mai usoare si mai puternice.
Dupa uscare, produs creste de la 10 la 16 ori, volumul lor propriu si se obtine un volum compact, similar cu lemnul de balsa.

In domeniul modelism - machete, ESPAK este deosebit de potrivit pentru munti si pentru a crea spatii ambientale de cai ferate si diorame. Deoarece este un produs lichid, ESPAK poate fi turnat inainte de faza de extindere, in forme din cauciuc siliconic sau alte matrite, pentru a obţine obiecte finite, puternice si usoare in acelasi timp.

Modul de utilizare si caracteristici tehnice:
- Amestecati componentele A si B, in parti egale cu volumul in doua vase separate. (Iarna la frig, componentele se incalzesc la cca. 30 grade C) Asezati componentele intr-un alt recipient si se amesteca energic pana cand amestecul este neted si cremos. Apoi se toarna amestecul intr-o matrita, sau in cazul in care doriti sa creati volumul, dupa cateva secunde incepe faza de expansiune, care durează aproximativ 1 minut. De indata ce se opreste cresterea volumetrica exterioara, incepe sa se intareasca si in curand toate spuma se solidifica.

ATENTIE: reactia este foarte rapida, amestecul incepe sa se extinda repede, dupa 20 de secunde, si apoi trebuie să se amestece si sa se toarne in acest timp.

Acest produs se poate turna in aer liber sau sub presiune. Piesa de spuma obtinuta prin presiune este mult mai compacta, ca cea obtinuta in aer liber.

Domenii de aplicare:
- Modelism:
Lanturi muntoase si locatii in diorame si cai ferate. Spuma poate fi sculptata si pictata.
- Design si Scenografie:
Elemente arhitecturale, coloane si capiteluri, pietre; spatii ambientale, ziduri de piatră si caramida.
. - Nautica:
Umplerea dulapurilor, carii sau camere de flotatie; blocuri pentru a face modele; reparatii diverse.
- Industrie:
Prototipuri, piese de mobilier, manechine, modele pentru turnare, masti pentru tunderea pieselor termoformate.
etc.
Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Nu exista comentarii pentru acest produs !