Log In | Creeaza-ti un cont | Cum cumpar ? Politica de retur
 
Cosul meu
Protectia datelor personale
Complex Art S.R.L. poate colecta de la dvs. informatii cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. si daca le furnizati personal.

Pentru a putea comanda produse de pe acest site, aveti nevoie de un cont de client.
Informatiile personale pe care le furnizati la crearea contului sunt necesare pentru a va putea contacta in legatura cu comanda dvs. Avem nevoie de adresa dvs. de livrare si facturare pentru a va putea livra produsele comandate.

Informatiile personale si de contact nu sunt publice si le folosim doar in scopul de a va contacta si livra comanda dvs. Nu transmitem informatiile dvs. personale catre terti, decat cu scopul de a va livra produsele comandate.

Pentru a imbunatati serviciile noastre, salvam in browser-ul dvs. date de tip cookies. Aceste date nu contin informatii personale despre dvs.

Este necesar sa fiti de acord cu aceste precizari cat si cu termenii si conditiile de utilizare pentru a folosi si comanda produse de pe site-ul complexart.ro. Puteti solicita oricand stergerea informatiilor dvs. personale.
Sunt de acord
incarca...
Adauga la Favorite

Doll - 042 - Biscuit - 500g - 427614

Doll - 042 - Biscuit - 500g - 427614
Marca: Cernit
Cod produs: 427614
Categoria: Doll 500 g
stoc epuizat
Pret: 46.50 Lei
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

CERNIT - DOLL COLLECTION - 500 g - Nuanta - 042 - Biscuit - 7614. Firma belgiana The Clay and Paint Factory S.A. apartinatoarea brandului CERNIT a creeat gama DOLL COLLECTION special pentru aceea care modeleaza foarte realist papusi sau portrete hiper-realiste, asemanatoare cu cele din muzeele de ceara si care au nevoie de culorile pielii cat mai naturale. Gama Doll este de asemeni un polymer clay care se poate amesteca cu celelalte game de la Cernit sau Fimo si se intareste dupa arderea in cuptorul electric sau aragaz. Din aceste nuante deosebite se pot modela de asemeni bijuterii unicat si diferite figurine. Aceasta pasta Polimerica DOLL, de la Cernit, dupa ardere, are de asemeni un aspect final de portelan ca si consacrata gama NUMBER ONE de la Cernit. Complex Art este importator Doll Collection, nuanta Biscuit de la CERNIT.

Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Nu exista comentarii pentru acest produs !