incarca...
Adauga la Favorite

PE COMANDA - PL050G500 - DEGAS-50 - Soft - 500 gr - Plastilina de modelat profesionala

PE COMANDA - PL050G500 - DEGAS-50 - Soft - 500 gr - Plastilina de modelat profesionala
Marca: Prochima
Cod produs: 2054882638002
Categoria: Efecte speciale
epuizat
Pret: 59.50 Lei
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Plastilina profesionala Degas 50 Soft - 500g - pentru modelare - contine ceara. Aceasta argila este un produs profesional pentru a crea modele si lucrari de sculptura, de modelaj de masterat in arte plastice si in alte domenii: de mobilier de casa, prototipuri si in stilul de design industrial si auto, etc.

Pasta de modelat DEGAS se poate modela sau grava fara sa crape sau sa se deformeze. Este perfect compatibila cu cauciucul siliconic. Fata de o pasta normala de modelat - Pasta DEGAS poate fi turnata la aproximativ 50 grade C, se dovedeste foarte fluida si curge. Dupa solidificare poate fi sculptata si lustruita.

Disponibila in 4 variante:
DEGAS-30 - extra-soft DEGAS-50 - soft DEGAS-70 - medium DEGAS-90 - hard

- material monocomponent, non-toxic, reversibil, nu se usuca definitiv decat aparent se solidifica, nu crapa, nu se contracta, nu-si modifica forma, fara ulei sau grasimi, pe baza de ceara

Degas este un lut special conceput pentru uz profesional pentru a crea sculpturi si modele pentru a lua mulaje si a crea matrite. Este caracterizat prin duritate mare, care va permite sa faceti matrite, sa modelati si sa sculptati fara riscul de deformare.
Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Crisan Eugen Stefan in 28.03.2016, 9:38
Buna ziua,

Am cumparat de la dvs varianta hard si medium, ambele foarte tari ca si duritate.Intrebare: varianta extra soft este gen plastilina? sau si acea este oricum tare si se modeleaza doar prin incalzire/topire? Ma intereseaza daca efectiv se apropie duritatea de cea a plastilinei? Va multumesc anticipat.
Sirbu Alexandru Septimiu in 29.03.2016, 14:50
@Crisan Eugen Stefan - Buna ziua,
Plastilina profesionala DEGAS, toate variantele, inclusiv EXTRA SOFT, are o consistenta mai tare si nu se aseamana cu plastilina moale pentru copii. Motivul este ca produsul modelat trebuie sa fie dur, sa aibe o tinuta rezistenta ptr. a se putea lua mulaje fara probleme fara sa se distruga detaliile in urma manipularii. Acesta este motivul pentru care aceasta plastilina este tare!
Daca doriti o plastilina mai moale care, tot asa, sa nu se usce niciodata si sa se poata remodela ne nenumarate ori, va recomand:
1 - Plastilina DARWI SOFTY = complexart.ro/pasta-de-modelaj-darwi-softy-500g-alb-010-408569.html
2 - Si mai puteti incerca si Plastilina de la Lefranc = complexart.ro/plastilina-500-gr-gri-lefranc.html
si
complexart.ro/plastilina-500-gr-alba-lefranc.html