Protectia datelor personale
Complex Art S.R.L. poate colecta de la dvs. informatii cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. si daca le furnizati personal.

Pentru a putea comanda produse de pe acest site, aveti nevoie de un cont de client.
Informatiile personale pe care le furnizati la crearea contului sunt necesare pentru a va putea contacta in legatura cu comanda dvs. Avem nevoie de adresa dvs. de livrare si facturare pentru a va putea livra produsele comandate.

Informatiile personale si de contact nu sunt publice si le folosim doar in scopul de a va contacta si livra comanda dvs. Nu transmitem informatiile dvs. personale catre terti, decat cu scopul de a va livra produsele comandate.

Pentru a imbunatati serviciile noastre, salvam in browser-ul dvs. date de tip cookies. Aceste date nu contin informatii personale despre dvs.

Este necesar sa fiti de acord cu aceste precizari cat si cu termenii si conditiile de utilizare pentru a folosi si comanda produse de pe site-ul complexart.ro. Puteti solicita oricand stergerea informatiilor dvs. personale.
Sunt de acord
incarca...
Adauga la Favorite

DEC-KIT1 - Kit decupaj - cutie decorata cu trandafiri - set decoupage

DEC-KIT1 - Kit decupaj - cutie decorata cu trandafiri - set decoupage
Marca: COMPLEX ART
Cod produs: 2050740711009
Categoria: Decoupage
stoc epuizat
Pret: 79.00 Lei
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

DEC-KIT1 - Kit decupaj - cutie decorata cu trandafiri.
Kitul contine: cutie lemn 14,5 x 14,5 x 3 cm, set 3 pensule sintetice, adeziv decupaj, servetel 33*33cm, vopsea acrilica mata 50ml, lac de crapare bicomponent 20ml, patina antik umbra, lac final lucios si pasii care trebuie sa-i urmati ca sa creati cutia din imagine.
Contine ceea ce este necesar pentru initierea in tehnica decupaj.
Pentru mai multe detalii accesati linkul:
www.youtube.com/watch?v=JmoebMiAW7Q

Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Baltariu Elena in 4.12.2015, 23:33
Buna seara. Lista de ingrediente de la acest produs se poate folosi si pe lemnul de balsa? Ce fel de marker sau ustensila de scris neagra as putea folosi astfel incat sa nu am surprize ca se intinde la aplicarea lacului final? Multumesc.
Sirbu Alexandru Septimiu in 5.12.2015, 13:02
@Baltariu Elena - Buna ziua,
Da, aceasta tehnica (Decoupage) se poate folosi in general pe orice suport. Instrument de desen liner, rezistent va recomand:
complexart.ro/liner-negru-pigma-micron.html
Rotarescu Madalina in 31.01.2017, 19:10
cand va mai fi disponibil kit-ul decupage? multumesc
Sirbu Alexandru Septimiu in 1.02.2017, 15:14
@Rotarescu Madalina - Acest produs speram ca va fi disponibil cat de curand, pana atunci va rugam sa dati click pe butonul "anunta-ma" si veti primi email automat cand va reintra pe stoc.