incarca...
Adauga la Favorite

CAMEE01 - mulaj silicon - REPT

CAMEE01 - mulaj silicon - REPT
Marca: Altele
Cod produs: CAMEE01
Categoria: Mulaje - Matrite Cabochon
epuizat
Pret: 13.90 11.82 Lei (-15%)
Discount-ul este aplicat doar produselor comandate online.
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Realizat din cauciuc siliconic de aditie, cu duritate de 30 Shorea A In poza se poate vedea ce se poate realiza ca si produs finit. Dimensiunea finala a cameei este de 39x29 mm - Mulajele se preteaza pentru turnare cu rasina Sintafoam sau rasini esterice, epoxidice, acrilice in combinatie cu pigment Pentasol. Datorita duritatii mai ridicate, acestea se pot folose si si ca push mold pentru lut polimeric!
Intretinere: Pentru prelungirea duratei de viata a matritelor din cauciuc siliconic, dupa folosire, spalati-le cu apa calduta si sapun, apoi, dupa uscare pensulati ulei siliconic in interiorul acestora (in 18-24 ore, siliconul absoarbe pana la saturare, necesarul de ulei). Daca au ramas picaturi de ulei siliconic in matrita, inainte de refolosirea acesteia, trebuiesc sterse cu o laveta curata, ce nu lasa scame. Pastrarea se face in locuri ferite de praf, razele soarelui, surse de caldura si inghet, in pungi inchise ermetic.
Precizari suplimentare: Cu exceptia cauciucurilor siliconice alimentare si a celor pentru turnari metale cu punct de topire joasa, cauciucurile RTV folosite rezista la o temperatura de 180-200 grade, insa vor pierde uleiul siliconic continut, scurtand durata de viata a matritei.
NU recomandam coacerea matritelor din acest silicon RTV! NU folositi aceste mulaje, ce nu sunt din silicon special alimentar, pentru ciocolata, martipan, pasta de zahar si alte produse ornamentale, comestibile

Te rugam sa citesti un tutorial foarte sugestiv aici:
creativhobby.blogspot.ro/2014/02/tutorial-rasina-sitafoam.html

Un alt tutorial foarte util:
creativhobby.blogspot.ro/2013/09/tutorial-p.html
Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Erimia Ana Maria in 28.11.2013, 11:24
In aceasta matrita se poate turna si Marmorina?Multumesc.
Sirbu Alexandru Septimiu in 28.11.2013, 11:33
@Erimia Ana Maria - DA - clar !