incarca...
Adauga la Favorite

EM508K1 - Butadiena - Prochima - 1000 ML

EM508K1 - Butadiena - Prochima - 1000 ML
Marca: Prochima
Cod produs: 2056036952002
Categoria: Cauciuc siliconic
epuizat
Pret: 82.50 57.75 Lei (-30%)
Discount-ul este aplicat doar produselor comandate online.
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Butadiena - Emulsie de apa 50% cu stiren copolimer acrilic pentru lipire elastica, protectie si restaurare.

Butadiena are uscarea la temperaturi joase (aproximativ 4 grade C), obtinandu-se un strat de protectie elastic si transparent, fara fisuri, cu rezistenta la apa si cu o mare rezistenta la UV si imbatranire.
Datorita caracteristicilor sale de elasticitate marita, fara adaos de plastifianti, face sa mentina proprietatile fizice de elasticitate de-a lungul timpului.
- Produs in faza apoasa cu un miros usor acetic.

Domenii de aplicare:
Incarcat cu pigmenti inerti, butadiena este un liant excelent pentru pregatirea suprafetelor si hidroizolatii pentru acoperisuri, imbracate in material plastic, membrane lichide, acoperiri pentru incapsulare de azbociment la acoperisuri; impregnarea tesaturilor netesute, pentru reparatii de acoperisuri, luminatoare, articulatii, coame.
In stare pura poate fi folosita pentru lipirea elastica a elementelor din lemn si polistiren fixate de perete. Pentru impregnare in teatru si restaurare. Se mai foloseste si in industria hartiei.

Caracteristici: Continut solid: 50%
Alungirea la rupere: 400%
Vascozitate mPa.s: 1500-3000
Rezistenta la rupere: N / mm 2.5
pH-ul: 8-9
Absorbţia de apă, 24 de ore imersie: 5%

Feriti de inghet !

BUTADIENA = Hidrocarbura derivata, din butan prin pierderea a patru atomi de hidrogen din molecula, sub forma de gaz incolor, cu diferite intrebuintari (la prepararea cauciucurilor sintetice, a lacurilor etc.)

www.prochima.it/pages/emuls_lat.htm
Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Ungureanu Luminita in 26.06.2013, 10:40
se poate aplica pe hirtie ( obiecte quilling) ?
Sirbu Septimiu in 26.06.2013, 10:42
@Ungureanu Luminita - :) Da - interesant :) Probabil ca este foarte bun pentru protectia hatiei quilling ! Noi nu am incercat - dar teoretic din ce se vede in descrierea produsului nu vad de ce nu ar fi excelent si pentru asa ceva !
Ungureanu Luminita in 26.06.2013, 11:33
@Sirbu Septimiu Va multumesc pentru promptitudinea raspunsurilor!
Numele meu este Ungureanu Luminita si as vrea sa va rog daca puteti rectifica dumneavoastra ...a fost din cauza neatentiei.
Va multumesc!
Sirbu Alexandru Septimiu in 26.06.2013, 13:22
@Ungureanu Luminita - am modificat :)
Chivari Sebastian in 2.03.2017, 13:16
Buna ziua,
Am achizitionat de la dvs 1 l de EM508K1 - Butadiena - Prochima. In descrierea produsului specificati urmatoarele:
Alungirea la rupere: 400%
Doresc sa folosesc acest produs pentru o baza de lipici. Din pacate am turnat o pelicula de Butadiena lichida, am lasat sa se usuce si am incercat sa dau jos pelicula. Nu detine proprietatile specificate de dvs(Alungirea la rupere: 400%), se da jos in cocoloase mici. Ma puteti ajuta cu niste informatii???
Roxana Cristean in 3.03.2017, 11:24
@Chivari Sebastian @Chivari Sebastian: Bună ziua! Într-adevăr, acest produs se poate folosi în operaţiuni de lipire. Dumneavoastră la ce doriţi să-l folosiţi mai precis? Sau ce anume doriţi să lipiţi? Uscarea trebuie obligatoriu făcută la temperaturi joase (aproximativ 4 grade C) şi nu se poate aplica în mai multe straturi. De exemplu, se pot lipi structuri, componente sau corpuri de lemn (sau alte suporturi poroase), dar operaţiunea se face neapărat într-o încăpere foarte bine aerisită, cu echipament adecvat, deoarece acest produs este toxic. Dacă lucraţi cu obiecte mici acestea trebuie acoperite şi pot fi introduse într-un spaţiu frigorific. Dacă citiţi cu atenţie în descrierea produsului veţi observa că este specificat timpul de uscare şi anume, 24 de ore. Totodată, alungirea este de 400 % fiindcă produsul în sine are proprietăţi de cauciuc siliconic. Prin urmare, consider că pe undeva s-a greşit ca tehnică.