incarca...
Adauga la Favorite

POLV23.75/1G Aur pudra 1 gr - 23.75 k - Masserini

POLV23.75/1G Aur pudra 1 gr - 23.75 k - Masserini
Marca: Masserini
Cod produs: 2052741414002
Categoria: Foita de aur / argint
epuizat
Pret: 895.00 626.50 Lei (-30%)
Discount-ul este aplicat doar produselor comandate online.
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
POLV23.75/1G Aur pudra 1 gr - 23.75 k - Masserini
Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Daniela Manuc in 13.04.2017, 20:54
va rog sa imi spuneti cum se poate auri un metal cu pudra de aur??
Roxana Cristean in 18.04.2017, 10:08
@Daniela Manuc Buna ziua, pudra se amesteca impreuna cu un medium special pentru aceasta: complexart.ro/mediu-pentru-bronz-pulbere-masserini.html, in functie de cata pudra puneti, atat de concentrata va fi culoarea. La sfarsit va recomandam sa aplicati un lac de protectie: complexart.ro/verni-lac-protectie-pentru-foita-100-ml.html. O zi buna!
Sirbu Alexandru Septimiu in 19.04.2017, 12:58
@Daniela Manuc - De specificat este si faptul ca aurul REAL nu are neaparat nevoie sa fie lacuit decat daca este aplicat intr-o zona unde se pune mana - dar daca se aplica intr-o zona decorativa unde nu ajunge mana omului sau alte lucruri (exemplu: - pe perete) atunci aurul arata cel mai bine nelacuit (cu cat lacuiti mai mult cu atat aurul isi pierde caracteristica de a arata a aur real) si nici nu isi modifica nuanta in timp. Cand este vorba de lucrat cu produse asa de scumpe, pulbere de aur, foita de aur, va recomandam totusi sa nu o faca decat sub indrumarea unui specialist, restaurator, iconar cunoscator, etc. Pudra de aur se poate amesteca si cu alti lianti dar recomandam sa o faca specialistii sau sub indrumarea lor.
Daniela Manuc in 20.04.2017, 9:43
multumesc frumos...vreau sa va intreb cata cantitate de mediu trebuie amestecat cu cu aurul ca sa facao acoperire buna si ce ar trebui sa pun pe metal ca sa se poata lipi pulberea si a obtin 2 nuante de auriu, mai deschis si mai rosiatic ...si deasemenea ce fel de pensul sa folosesc pe metal...as vrea sa le cumpar de la dvs.

Cristos a Inviat!
Sirbu Alexandru Septimiu in 20.04.2017, 10:08
@Daniela Manuc - Adevarat a Inviat !
Asa cum v-am spus si vreau sa repet, cu un astfel de material scump va recomandam sa lucrati sub supravegheria unui specialist, restaurator sau pictor de biserici, iconar, sau dupa ce urmati niste cursuri de restaurare sau pictura religoasa ! Daca totusi doriti sa lucrati singura, fara sa luati in seama recomandarea noastra, va trebui sa va asumati responsabilitatea pe deplin. Noi nu avem cursuri de specialitate in acest domeniu si nu va putem da toate sfaturile complete sau perfecte, astfel nu va putem garanta 100% ca o sa fie totul bine daca veti lucra singura.
1. Nu este o regula ce cantitate de medium trebuie amestecat cu pulberea de aur. Se amesteca la simt, dupa cum considera fiecare specialist in parte.
2. Metalul trebuie bine pregatit inainte, sa fie curatat, degresat, smirgheluit (finisat) - cu cat suprafata este mai finisata, oglinda, cu atat efectul aurului va fi mai frumos, ideal se recomanda si grunduirea prealabila cu un grund pentru metal, apoi smirheluit, finisat.
3. Dupa care puteti aplica aurul lichid (obtinut din amestecul cu mediumul pentru bronz pulbere).
4. Ca sa puteti sa va jucati cu mai multe nuante de auriu nu puteti doar cu pulberea de aur autentic. Eventual folisiti si foita lichida:
complexart.ro/foita-lichida-75-ml-pentru-aurire-lefranc-bourgeois.html
5. Puteti folosi orice pensula fina cu par natural sau sintetic.
Va recomand cele cu par natural, calitate - pret foarte bun de la Angelo:
complexart.ro/pensule-cu-par-natural-seria-410-angelo.html