incarca...
Adauga la Favorite

305 Spray Silicon multifunctional 500ml GREENOX

305 Spray Silicon multifunctional 500ml GREENOX
Marca: NOVASOL
Cod produs: 8429576124804
Categoria: Lacuri finale
epuizat
Pret: 23.50 18.80 Lei (-20%)
Discount-ul este aplicat doar produselor comandate online.
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Silicon multisuport / multifunctional . Acest produs de inalta calitate nu miroase, este transparent si cu toxicitate minima. Respinge umiditatea si este rezistent la fungi si bacterii. Rezistent la apa, ajuta la demulare, impermeabil, antiaderent, protejaza suprafetele si le lustruieste.
Extrem de inflamabil! Nu loviti, gauriti, ardeti tubul nici dupa utilizare! Pericol de explozie!Nu fumati in timp ce folositi acest spray! Pulverizati doar afara sau in spatii bine ventilate! Evitati sa inhalati!
Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Paul Iancu in 25.01.2017, 2:32
Va deranjez si aici cu o intrebare. Am nevoie de un spray pe care sa il folosesc la matrite din silicon RTV facute din doua bucati. In sensul ca dupa ce iau mulajul primei jumatati ale obiectului, sa pot sa ung cauciucul pt a putea desparti a doua parte a matritei de aceasta. Multumesc anticipat!
Roxana Cristean in 2.02.2017, 12:56
@Paul Iancu Buna ziua, intr-adevar, spray-ul ajuta la demularea mulajelor din silicon, asa cum este specificat si in descrierea acestuia, insa mai puteti incerca si uleiul pentru cauciuc siliconic, pe care il puteti comanda de aici: complexart.ro/ulei-pentru-cauciuc-siliconic-250-gr-silicon-oil.html sau la cantitate mai mare de aici: complexart.ro/ulei-pentru-cauciuc-siliconic-1-kg-silicon-oil.html. O zi placuta!