Protectia datelor personale
Complex Art S.R.L. poate colecta de la dvs. informatii cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. si daca le furnizati personal.

Pentru a putea comanda produse de pe acest site, aveti nevoie de un cont de client.
Informatiile personale pe care le furnizati la crearea contului sunt necesare pentru a va putea contacta in legatura cu comanda dvs. Avem nevoie de adresa dvs. de livrare si facturare pentru a va putea livra produsele comandate.

Informatiile personale si de contact nu sunt publice si le folosim doar in scopul de a va contacta si livra comanda dvs. Nu transmitem informatiile dvs. personale catre terti, decat cu scopul de a va livra produsele comandate.

Pentru a imbunatati serviciile noastre, salvam in browser-ul dvs. date de tip cookies. Aceste date nu contin informatii personale despre dvs.

Este necesar sa fiti de acord cu aceste precizari cat si cu termenii si conditiile de utilizare pentru a folosi si comanda produse de pe site-ul complexart.ro. Puteti solicita oricand stergerea informatiilor dvs. personale.
Sunt de acord
incarca...
Adauga la Favorite

213815 Aerograf Hansa Topline 381 Black - Harder

213815 Aerograf Hansa Topline 381 Black - Harder
Marca: Harder
Cod produs: 4042165138156
Categoria: Aerografe
stoc epuizat
Pret: 575.00 402.50 Lei (-30%)
Discount-ul este aplicat doar produselor comandate online.
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

126003 Aerograf Hansa Topline 381 Black - Harder cu o cupa de 5 ml si duza de 0,3 mm

Aerografele din seria Hansa Topline sunt foarte simplu de folosit, trebuind doar sa trageti spre inapoi de butonul aflat pe aerograf. Astfel aerul se va amesteca automat cu vopseaua.
Cantitatea de vopsea ce urmeaza sa intre in amestec cu aerul poate fi reglata cu ajutorul butonului din spatele aerografului.

Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Nu exista comentarii pentru acest produs !