Log In | Creeaza-ti un cont | Cum cumpar ? Politica de retur
 
Cosul meu
Protectia datelor personale
Complex Art S.R.L. poate colecta de la dvs. informatii cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. si daca le furnizati personal.

Pentru a putea comanda produse de pe acest site, aveti nevoie de un cont de client.
Informatiile personale pe care le furnizati la crearea contului sunt necesare pentru a va putea contacta in legatura cu comanda dvs. Avem nevoie de adresa dvs. de livrare si facturare pentru a va putea livra produsele comandate.

Informatiile personale si de contact nu sunt publice si le folosim doar in scopul de a va contacta si livra comanda dvs. Nu transmitem informatiile dvs. personale catre terti, decat cu scopul de a va livra produsele comandate.

Pentru a imbunatati serviciile noastre, salvam in browser-ul dvs. date de tip cookies. Aceste date nu contin informatii personale despre dvs.

Este necesar sa fiti de acord cu aceste precizari cat si cu termenii si conditiile de utilizare pentru a folosi si comanda produse de pe site-ul complexart.ro. Puteti solicita oricand stergerea informatiilor dvs. personale.
Sunt de acord

Termeni si conditii de utilizare


Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) de pe website-ul www.complexart.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare.

Drepturi de autor

Complex Art S.R.L. este autorul acestui website si beneficiaza de toate drepturile de autor legale asupra continutului (texte, imagini, logo, elemente grafice, baze de date, etc.). Folosirea fara acordul scris Complex Art S.R.L. a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.
Orice tentativa de a modifica continutul website-ului www.complexart.ro, sau de a ingreuna incarcarea lui, precum si tentativa de accesare a datelor personale ale altui utilizator, va fi considerata tentativa de fraudare si se vor lua toate masurile legale.

Confidentialitate

Complex Art S.R.L. poate colecta de la dvs. informatii cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. si daca le furnizati personal. Informatiile cu caracter strict personal sunt optionale.
Informatiile de contact sunt obligatorii in cazul in care doriti sa comandati online, folosind website-ul www.complexart.ro si au ca scop posibilitatea de a va contacta pentru livrare/facturare. Informatiile de contact nu vor fi publice si nu for fi folosite pentru trimiterea de materiale publicitare nesolicitate in prealabil.
Complex Art S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor website-ului www.complexart.ro catre terti.

Limitarea raspunderii

Complex Art S.R.L. nu este raspunzator si nu poate fi facuta responsabila pentru daunele rezultate prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate de pe www.complexart.ro, cat si din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate.

Litigii

Pentru orice litigiu aparut intre Parti se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila, competenta revine instantelor judecatoresti Timis, Romania.

Complex Art S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.complexart.ro, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile cu care ati fost de acord sa le respectati.