Protectia datelor personale
Complex Art S.R.L. poate colecta de la dvs. informatii cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. si daca le furnizati personal.

Pentru a putea comanda produse de pe acest site, aveti nevoie de un cont de client.
Informatiile personale pe care le furnizati la crearea contului sunt necesare pentru a va putea contacta in legatura cu comanda dvs. Avem nevoie de adresa dvs. de livrare si facturare pentru a va putea livra produsele comandate.

Informatiile personale si de contact nu sunt publice si le folosim doar in scopul de a va contacta si livra comanda dvs. Nu transmitem informatiile dvs. personale catre terti, decat cu scopul de a va livra produsele comandate.

Pentru a imbunatati serviciile noastre, salvam in browser-ul dvs. date de tip cookies. Aceste date nu contin informatii personale despre dvs.

Este necesar sa fiti de acord cu aceste precizari cat si cu termenii si conditiile de utilizare pentru a folosi si comanda produse de pe site-ul complexart.ro. Puteti solicita oricand stergerea informatiilor dvs. personale.
Sunt de acord
incarca...
Adauga la Favorite

AGAT15 Piatra de agat Nr. 15 - pentru sclivisirea foitei de aur

AGAT15 Piatra de agat Nr. 15 - pentru sclivisirea foitei de aur
Marca: Masserini
Cod produs: 2050319566009
Categoria: Accesorii aurire
stoc epuizat
Pret: 139.00 97.30 Lei (-30%)
Discount-ul este aplicat doar produselor comandate online.
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Piatra de agat - forma Nr. 15 (asemanatoare cu forma din poza) - Coada este din lemn si varful din piatra semipretioasa de agat

Instrument special pentru sclivisirea, lustruirea foitei de aur pentru ca foita sa devina asemanatoare cu aurul in masa, stralucitor si in care te poti oglindi. Cand se lucreaza nu se recomanda atingerea cu mana a foitei de aur si nici a piatrei de agat, deoarece transpiratia sau alte substante pot pata foita. Nu sclivisiti foita lipita cu mixtion. Piatra de agat se foloseste doar in tehnica de lipire cu bolus (pamant natural de Armenia).

Pentru a invata cum se lucreaza cu Bolusul pentru aurire accesati:
complexart.ro/bolus-rosu-pentru-aurire-charbonnel-lefranc-1l.html

Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Nu exista comentarii pentru acest produs !