incarca...
Adauga la Favorite

Markere Chameleon Color Tones

Markere Chameleon Color Tones
Marca: Chameleon
Cod produs: MARKER CHAMELEON
Categoria: Copic - Spectrum Noir - Letraset markers
Alege o culoare
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Markerele Chameleon contin cerneala profesionala de calitate artistica, pe baza pe alcool. Este non-toxica, cu miros redus si fara acid pe hartie atunci cand este uscata.
Pentru a avea cele mai bune rezultate, amestecuri si treceri (blending) de culoare mai fine si pentru a evita trecerea pe verso a culorii, folositi hartie gramaj mai mare (peste 150 g/m2), carton sau alte suprafete de ilustrare potrivite pentru cerneala pe baza de alcool.
Folositi pentru a realiza desene, ilustratii si pentru a accentua liniile, markerul care are la cele doua capete varfuri “Fine Line” ( de 0.6mm si respectiv 0.4mm) - liner rezistent la apa dupa uscare, care contine cerneala neagra pe baza pe pigment.
Conturul devine permanent atunci cand se usuca si este compatibil cu cerneala pe baza de alcool. Nimic din ce desenezi nu se va pata in combinatie cu Culorile Chameleon.
Un marker cu doua capete – un varf Bullet si un varf Brush continand acelasi Agent de Nuantare folosit in Camera de Amestecare a Culorilor Chameleon.
Markerele Chameleon cu Culori in Tonuri Multiple si Camerele de Amestecare pot fi reumplute. BINE DE STIUT!!!
Atunci cand colorezi pentru prima data cu markerul Chameleon cu Culori in Tonuri Multiple, varful SuperSoft Brush s-ar putea sa para putin dur si ascutit, insa pe parcursul utilizarii se va inmuia rapid. Dupa ce procesul natural de “inmuiere” este complet, fibrele de la capatul varfului se vor desface si se vor inclina putin. Acest lucru este normal. Fina separare a fibrelor ajuta varful sa semene mai mult cu ale unei pensule. IMPORTANT:
Varful special “Brush” este super delicat si moale; pentru o durata de viata mai mare, coloreaza folosind o “mana usoara”. In cazul in care, totusi, deteriorezi varful SuperSoft Brush, nu te ingrijora! Ele sunt ieftine si usor de inlocuit!

Pentru a obtine cele mai bune rezultate din folosirea markerelor cu culori in tonuri Chameleon, se recomanda, inainte de a incepe, citirea cu atentie a instructiunilor. Vizitati www.chameleonpens.com pentru instructiuni pas-cu-pas, tutoriale video si download-uri GRATUITE de imagini pentru colorat!
Culori
Comentarii
 
BV4 Blue violet - Chameleon
epuizat
34.00 Lei  
 
BR5 Bark - Chameleon
epuizat
34.00 Lei  
 
BR2 Hot cocoa - Chameleon
epuizat
34.00 Lei  
 
NU3 Fawn - Chameleon
epuizat
34.00 Lei