Protectia datelor personale
Complex Art S.R.L. poate colecta de la dvs. informatii cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. si daca le furnizati personal.

Pentru a putea comanda produse de pe acest site, aveti nevoie de un cont de client.
Informatiile personale pe care le furnizati la crearea contului sunt necesare pentru a va putea contacta in legatura cu comanda dvs. Avem nevoie de adresa dvs. de livrare si facturare pentru a va putea livra produsele comandate.

Informatiile personale si de contact nu sunt publice si le folosim doar in scopul de a va contacta si livra comanda dvs. Nu transmitem informatiile dvs. personale catre terti, decat cu scopul de a va livra produsele comandate.

Pentru a imbunatati serviciile noastre, salvam in browser-ul dvs. date de tip cookies. Aceste date nu contin informatii personale despre dvs.

Este necesar sa fiti de acord cu aceste precizari cat si cu termenii si conditiile de utilizare pentru a folosi si comanda produse de pe site-ul complexart.ro. Puteti solicita oricand stergerea informatiilor dvs. personale.
Sunt de acord
incarca...
Adauga la Favorite

KR94 - Piepten de textura, 3 laturi, Stamperia

KR94 - Piepten de textura, 3 laturi, Stamperia
Marca: Stamperia
Cod produs: 037671
Categoria: Ustensile pictura
stoc epuizat
Pret: 20.00 17.00 Lei (-15%)
Discount-ul este aplicat doar produselor comandate online.
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Piepten de textura, 3 laturi, Stamperia, pentru crearea suprafetelor texturate. Se foloseste cu Modeling paste, culori acrilice 3D si alte paste de textura. Dupa ce se aplica pasta/ culoare pe suprafata dorita se intervine cu pieptenul in diverse directii astfel se obtine o structura care ulterior poate fi decorata.

Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Nu exista comentarii pentru acest produs !