incarca...
Adauga la Favorite

AT150 - Spray Montana, adeziv temporar - repozitionabil - 150ml

AT150 - Spray Montana, adeziv temporar - repozitionabil - 150ml
Marca: Montana
Cod produs: 376283
Categoria: Adezivi
epuizat
Pret: 30.50 Lei
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Spray adeziv temporar - repozitionabil - fara acid, fabricat pe baza de substante sintetice cu solventi. Acest spray adeziv permite repozitionarea si reaplicarea atunci cand se lucreaza cu materiale textile sau alte materiale precum spuma, hartie foto, alte tipuri de hartie, carton, lemn, polistiren expandat. Nu este potrivit pentru materiale precum piele artificiala sau materiale ce contin agenti de plastic (PVC plasticizat). Se recomanda testarea inainte de folosire, mai ales atunci cad este folosit pentru obiecte grele. Atunci cand se foloseste in procesul de print pe materiale textile, aveti grija ca adezivul sa nu lipeasca materialul textil de masa de lucru. Foarte potrivit pentru folosirea pe suprafete mari. Timpul de uscare este foarte scurt.
Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Stanciu Carmen Liliana in 21.03.2018, 14:56
Produsul poate fi folosit si pentru a fixa un sablon pe o sticla vopsita cu acrilica? Si daca da, la cat timp se poate indeparta sablonul (care e durata)?
Roxana Cristean in 21.03.2018, 16:32
@Stanciu Carmen Liliana Buna ziua, desigur, se poate folosi si la fixarea sabloanelor peste vopselele acrilice. Insa, din pacate, dupa cum este specificat si in descrierea produsului, acest spray este pe baza de solvent, fapt care ar putea ataca plasticul, sau materialele din PVC plasticizat. In schimb, va putem recomanda alte doua produse care sunt potrivite la fixarea temporara a sabloanelor:
complexart.ro/stk-spr-adeziv-repozitionabil-250-ml-spray-crafters-companion.html
complexart.ro/kcr01-adeziv-spray-repozitionabil-150-ml-stamperia.html
La final, cu grija si usor, sablonul se poate indeparta imediat dupa ce ati aplicat vopseaua peste acesta. O zi frumoasa!