incarca...
Adauga la Favorite

2205K06B Set 6 creioane colorate - Bruynzeel

2205K06B Set 6 creioane colorate - Bruynzeel
Marca: Bruynzeel-Sakura
Cod produs: 8710141130222
Categoria: Seturi educationale
epuizat
Pret: 27.60 19.32 Lei (-30%)
Discount-ul este aplicat doar produselor comandate online.
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
2205K06B Set 6 creioane colorate - Bruynzeel

Special concepute pentru a fi utilizate de către copii mici (3 ani+).
Stimulează abilitățile motorii fine și creativitatea.
Creioane robuste cu mina moale si groasa.


Noua gama de produse de colorat educationale ptr. copii Inspiring Young - de la Bruynzeel a fost premiata ca fiind cea mai inovativa conceptie in categoria papetarie la Targul international - International Stationary Press Association (ISPA) 2014 - premiul fiind evaluat dupa cele 5 criterii: inovatie, pret, calitate, prezentare si ecologie.

Deoarece imbibna desenul si colorarea pe hartie cu lumea digitala intr-un mod unic. Copiii pot aduce desenele lor la viata prin lumea digital, folosind aplicatia care se poate descarca gratuit "BRUYNZEEL" pe tableta sau smartphone. Bruynzeel App reconecteaza astfel copiii cu hartia de desen, desendand si colorand.

Bruynzeel - Sakura - vine cu o revolutie educationala !
Descarcati aplicatia "Bruynzeel" si copiii vor primi lectii de desen interactive si foarte atractive, combinate cu jocuri pe tableta sau smartphone.

vizionati tutorialul: www.youtube.com/watch?v=Ecm9n9rZ5x0
si
www.youtube.com/watch?v=52vggvjLpqg

In Romania prin Complex Art - gasiti separat seturile aici: complexart.ro/seturi-educationale/

Adu desenele tale la viata!
Noul conceptul de colorat ptr. copii Bruynzeel face desenul si coloratul foarte distractiv!
Este o interactiune unica intre hartie si media digitala! Desenul si colorarea stimuleaza abilitatile motorii fine si creativitatea. Digitalizarea societatii noastre a redus numarul orelor petrecut de copii ptr. desen si colorat. Multi parinti si oameni de stiinta vad lucrul acesta ca pe o evolutie alarmanta ! Cu toate acestea, in acelasi timp, de asemenea, ne dam seama ca utilizarea unui PC sau a unei tablete este ceva indispensabil in viata multor familii.

Brandul "Coloring the future" de la Bruynzeel-Sakura este mandru sa introduca acest nou concept. Invata copiii si stimuleaza abilitatile motorii fine si creativitatea intr-un mod distractiv intr-o imbinare atractiva cu lumea digitala. Acesta permite copiilor sa deseneze si sa coloreze pe hartie folosind interactiv tableta sau smartphonul. Ditractiv dar si educativ in acelasi timp.

Bruynzeel a dezvoltat o gama completa de produse de colorat "Coloring the future". Aceasta gama este destinata pentru cei mici, precum si ptr. copiii mai mari.

Vino si descarca aplicatia "Bruynzeel"
www.bruynzeel.nl/en/
Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Nu exista comentarii pentru acest produs !