Log In | Creeaza-ti un cont | Cum cumpar ? Politica de retur
 
Cosul meu
Protectia datelor personale
Complex Art S.R.L. poate colecta de la dvs. informatii cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. si daca le furnizati personal.

Pentru a putea comanda produse de pe acest site, aveti nevoie de un cont de client.
Informatiile personale pe care le furnizati la crearea contului sunt necesare pentru a va putea contacta in legatura cu comanda dvs. Avem nevoie de adresa dvs. de livrare si facturare pentru a va putea livra produsele comandate.

Informatiile personale si de contact nu sunt publice si le folosim doar in scopul de a va contacta si livra comanda dvs. Nu transmitem informatiile dvs. personale catre terti, decat cu scopul de a va livra produsele comandate.

Pentru a imbunatati serviciile noastre, salvam in browser-ul dvs. date de tip cookies. Aceste date nu contin informatii personale despre dvs.

Este necesar sa fiti de acord cu aceste precizari cat si cu termenii si conditiile de utilizare pentru a folosi si comanda produse de pe site-ul complexart.ro. Puteti solicita oricand stergerea informatiilor dvs. personale.
Sunt de acord
incarca...
Adauga la Favorite

Marmorina - Praf Ceramic - Teracota - COTTO - 1 kg

Marmorina - Praf Ceramic - Teracota - COTTO - 1 kg
Marca: Prochima
Cod produs: GE715K1
Categoria: Efecte speciale
stoc epuizat
Pret: 49.00 Lei
Pozele au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Marmorina - Praf Ceramic - Teracota - COTTO - 1 kg - cod GE715K1

1. - MARMORINA COTTO - are aspectul si duritatea unei ceramice de teracota, nu se contracta si se intareste in doar cateva minute, non-toxic - se dizolva in apa.

Marmorina este un ipsos ceramic care de dizolva in apa si se foloseste pentru turnarea in forme din cauciuc siliconic sau alte matrite forme de turnare. Se intareste fara ardere. Ideal pentru a produce piese cu un aspect similar cu teracota.

2. - Cu Marmorina Cotto putem obtine o imitiatie perfecta de teracota.

- Complex Art este importator si distribuitor PROCHIMA - cauciucuri siliconice, rasini pentru turnare, metal fluid, latex, rasini cu efecte speciale pentru machete si decoratiuni, praf ceramic, etc
Comentarii
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea scrie comentarii !
Nu exista comentarii pentru acest produs !